!!! Akce “prodej palivového dřeva” přesunuta o týden, na úterý 7.5. od 15 do 18 hod. 

!!! Akce “prodej palivového dřeva” přesunuta o týden, na úterý 7.5. od 15 do 18 hod. 

Jak jistě víte, obec Zvánovice má nového lesního správce. Ten nyní provádí inventuru a připravuje prodej vytěženého dřeva po kůrovcové kalamitě, které se nachází na několika skládkách.
Protože jsme ze strany široké veřejnosti zaznamenali zájem o nákup palivového dřeva, byla pro tento účel vyčleněna jedna větší, dobře dostupná skládka. Nachází se v oblasti Podhornice, viz obrázek. Pokud máte zájem, je možné si toto dřevo v libovolném množství odkoupit. Cena byla lesním správcem pro tento případ stanovena na 500 Kč za rovnaný metr (což vychází na nějakých 800,- Kč za kubík). Nutno poznamenat, že to je asi třetina dnes běžné ceny komerčních prodejců.
Lesní správce bude na místě skládky přítomen v úterý 7.5. mezi 15 – 18 hod. Zájemci se s ním na místě domluví na množství, sepíšou papíry a označí dřevo, které si pak v průběhu následujících dnů odvezou.
Pokud by vám termín nevyhovoval, můžete se s Ing. Vladimírem Sedlákem domluvit přímo, na jeho telefonu: 725 323 784.
Zároveň připravujeme takzvanou samovýrobu, tedy prodej zbytků dřeva po těžbě. Jakmile domluvíme parametry a lokality, tuto informaci zveřejníme.