!!! Rekonstrukce silnice skončí dříve !!!

Podle informací ze stavby bude první etapa rekonstrukce hlavní silnice dokončena o něco dříve. Už ve čtvrtek 8.6. se tedy vrací provoz na úseku Zvánovice – Třemblat do normálu. A to včetně autobusové dopravy, která od čtvrtka (včetně) bude opět jezdit podle standardního jízdního řádu. Tímto dnem také končí prodloužení linky 492 z Černých Voděrad a náhradní autobusová doprava, která pendlovala mezi naší obcí a Ondřejovem.
Druhá etapa rekonstrukce, tedy od kulaťáku na Kádov, začne v pondělí 12.6. kolem 8:00 hod. ráno a režim provozu bude stejný jako v prvním úseku. Tedy průjezd v době, kdy nebudou probíhat práce, sice bude technicky možný, ale nedoporučuje se, protože celý úsek bude pod značkou zákaz vjezdu s výjimkou hromadné dopravy. Opět i v této etapě budou dva dny, kdy se bude zastříkávat penetrací a tam se vjezd nedoporučuje vůbec až do pozdních večerních hodin, než penetrace zaschne. Také druhá etapa bude trvat dva týdny.
Děkujeme tímto stavbě za urychlení prací a pánům z ROPIDu za vynikající spolupráci v hromadné dopravě. A samozřejmě děkujeme za trpělivost a shovívavost také všem obyvatelům naší i okolních obcí, které stavba omezila či jim způsobila dopravní komplikace.