!!! POZOR – DŮLEŽITÉ INFORMACE !!!

V období 29.5. – 25.6. bude v obci Zvánovice probíhat rekonstrukce hlavní krajské silnice číslo III/11320. Stavba je rozdělena do dvou etap:
1. etapa: Od pondělí 29.5.do neděle 11.6. bude kompletně uzavřen úsek od Třemblat až do půlky kulaťáku. V tomto období bude možno se dostat do centra obce pouze přes Černé Voděrady. Ranní autobusy do 8:00 hod. budou jezdit normálně. V průběhu dne pak autobusy jezdit nebudou, ale obec Zvánovice se snaží zajistit náhradní autobusovou dopravu. 
2. etapa: Od pondělí 12.6. do neděle 25.6. bude kompletně uzavřen úsek od poloviny kulaťáku na Kádov. V tomto období bude možno dostat se do centra obce pouze přes Třemblaty. Autobusy by v tomto období měly už jezdit normálně.
Během první etapy budou dopravně odříznuty nemovitosti v ulicích Třemblatská, K Třemblatům a V Olšinách. Během druhé etapy pak budou dopravně omezeny ulice Voděradská, U Kaple, nám. U Kaple a Struhařovská. Ostatní ulice (např. Podhornická nebo Okružní budou dostupné z druhého směru).
Podle vyjádření stavby by v uvedených termínech měla být uzavřenou lokalitou zajištěna průjezdnost ráno do 8 hodin a pak zase večer zhruba od 17 hodin, ale vyjma asi 4-5 dnů, kdy budou pokládat asfalt. Tam pak nebude průjezd možný vůbec.
Děkujeme za shovívavost a trpělivost.